ZA BEBE KOJE
SU ROĐENE DA
SE ISTIČU!

KATEGORIJE

Proizvodi za bebe i decu

NAJPRODAVANIJE

Naša preporuka

Ako želiš da svi
pogledi budu upereni u tebe

ODABERI BEXA KOLICA

Moderni dizajn, kvalitet, bezbednost i udobnost (plus sva dodatna oprema koja ide uz njih) čine da ova kolica budu najpoželjnije prevozno sredstvo za bebe.

Bexa

Ako želiš da svi pogledi
budu upereni u tebe

ODABERI BEXA KOLICA

Bexa

Moderni dizajn, kvalitet, bezbednost i udobnost (plus sva dodatna oprema koja ide uz njih) čine da ova kolica budu najpoželjnije prevozno sredstvo za bebe.

NAJNOVIJI

Proizvodi

TESTEMONIJALI

Vaši utisci o nama

Stigla su kolicaaa 😍😍😍 Oduševljeni smo i izgledom i bojom! I dušek za kolevku je baš, baš mekan i udoban... Vidim da će Vasa uživati u njima! 🥰
Katarina
Svi me pitaju gde sam kupila stalak za flašice 😂 Baš sam zadovoljna, još je lepši uživo 🤩 Voda kaplje pravo u tacnu, tako da konačno nema nereda u kuhinji, juhuu!🤣
Ivana
Zdravo, samo da javim da sam lagano postavio auto sedište, samo je kliknulo i to je to... Hvala još jednom, sledeći put dolazim po kišobran kolica za letovanje 😄
Veljko

BABY BRUN BLOG

Uvodimo te u svet roditeljstva!

ŠTA SVE TREBA DA SPAKUJEM U TORBU ZA PORODILIŠTE?

Svi ti pričaju različito, svaka je imala drugačije iskustvo i ti više ne znaš šta je pametno i šta zaista treba da poneseš sa sobom u porodilište… Zato ostani sa mnom i pročitaj ovaj blog do kraja, da ne bi nosila hiljadu torbi sa sobom u bolnicu bez potrebe.

AUTOSEDIŠTA – KAKO DA ZNAM KOJE DA ODABEREM?

Odabir autosedišta je se tiče bezbednosti vašeg deteta i zato je to veoma bitna odluka. Ali, kako znati koje autosedište je najbolje za dete i šta je to na šta treba da obratite pažnju prilikom odabira? Sada ćete saznati sve što treba da znate o tome i onda ste spremni za kupovnu!

KAKO ODABRATI PRAVA KOLICA ZA BEBE?

Odabir pravih kolica za bebe je jedna od najvećih dilema i muka roditelja. I verujte mi, ima puno razloga zašto je to tako. “Koji brend kolica da uzmemo?”, “A koju ćemo boju?”, “Hoćemo ona velika lepa kolica sa ogromnim točkovima ili ona manja i lakša kišobran kolica?”, “Da uzmemo sistem 2u1 ili 3u1 sa autosedištem?”

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove proizvode i akcije.

    2023 © | All rights reserved by Baby Brun | Powered by Infinito Media | Impressum | Politika privatnosti
    en_USEnglish
    X